Miten työpöytäsovellusliittymän muutokset vaikuttavat kuulokkeisiin?

Päivitys: Skypessä on saattanut näkyä viesti, joka koskee kuulokesovelluksen muutoksia.

Työpöytäsovellusliittymään suunnitellut muutokset eivät vaikuta kuulokkeisiin.

Skype-asiakasohjelmassa näkyy viesti, koska kuulokkeet käyttävät työpöytäsovellusliittymätekniikkaa. Sen avulla voit vastata puheluihin ja lopettaa ne painamalla kuulokkeissa tai kuulokekaapelissa olevia puhelupainikkeita.

Lisätietoja muutoksista on tässä blogiviestissä.