Ohje Windows RT

Mitkä ovat käytettävissä olevat pikanäppäimet Skypen Windows RT?

Seuraavien pikanäppäinten avulla Skype Windows RT vielä helpommin *:

• Käytä ASKELPALAUTINTA näppäimistöllä voit palata edelliseen näyttöön.
  • Käyttö Windows The <span class= 2 avain "korkeus ="24"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/fa12367/fa12367a.png "leveys ="24"/> näppäinyhdistelmäV näppäimistössä tai Pyyhkäise ylös (kertoja touch) asettaa näppäimistökohdistus ilmoitukset vastata puheluihin.
  • Kellotaulu-ikkunassa valita numeron asettamalla tarkennus muokkausruutuun, kirjoittamalla numero näppäimistön ja painamalla Enter (ei tarvitse Napauta Soita -painiketta).
  • Alt+Z pikakuvakkeen avulla Näytä/Piilota app-baari.

* Skypen Windows RT tukee Narrator irtoseinä lukija ahkeruus.

Miten antaa Skype tutustua webbikamera ja mikrofoni

Kun käynnistät Skype ensimmäistä kertaa, tulee näkyviin valintaikkuna, jossa kysytään lupaa käyttää mikrofoni ja webbikamera.

The dialog box asking for your permission for Skype to use your webcam and microphone

Jos käytät näytönlukijaa, kysyä lupaa ei pysty lukemaan ääneen, kuulet vain voit valita vaihtoehdoista: Salli tai Estä.

Jos olet valinnut lohko, Skype ei voi käyttää mikrofoni tai kamera ja ei voi tehdä ääni- ja videopuheluita.

Mikrofoni ja kamera Skype, pyyhkäisemällä näytön oikeasta reunasta ja asetukset charmia, valitse käyttöoikeudet ja Salli käyttö kamera ja mikrofoni. Lue lisää.

Miksi minun kosketusnäyttö freeze Skype videopuhelun aikana

Näytön voi alkaa jäädyttäminen jahka voit käyttää yksi sormen pyyhkäisy Skype videopuhelu touch-laitteen liikkua. Ongelman ratkaisemiseksi yhteyttä täytyy lopettaa puhelun. Sitten voit soittaa uudelleen.

Jotta ehkäistä irtoseinä jäädyttäminen, voit käyttää kolmen sormen pyyhkäisyeleitä.