Voiko Skypen pikaviestit synkronoida eri laitteiden välillä?

Kyllä. Laitteesi uusin Skype-versio synkronoi keskusteluhistorian ja kaikkien viestien tilat kaikkiin Skypen tukemiin laitteisiin aina, kun kirjaudut laitteiden yhteiselle Skype-tilille. Lisäksi voit lähettää pikaviestejä myös offline-tilassa oleville kontakteille. He saavat pikaviestisi heti, kun he siirtyvät online-tilaan Skypessä.

Seuraavassa on esimerkkejä siitä, miten synkronointi toimii:

Työkaverisi lähettää sinulle pikaviestin, jossa on hänen puhelinnumeronsa. Haluat soittaa hänelle, kun pääset kotiin, mutta et muista hänen numeroaan. Sinun tarvitsee vain avata Skype matkapuhelimessasi tai muussa laitteessa, jossa on uusin Skype-versio asennettuna, niin näet puhelinnumeron sisältävän pikaviestin viimeisimmissä keskusteluissasi.

Sinulla on kiireitä töissä, etkä ehdi vastaamaan kaikki Skypen pikaviesteihin päivän aikana. Kun pääset kotiin ja haluat tarkistaa töissä vastaamatta jääneet pikaviestit tilaviestit, sinun tarvitsee vain avata Skype kotitietokoneellasi tai muussa laitteessa, jossa on uusin Skype-versio. Kaikki saamasi pikaviestit näkyvät samassa tilassa (luettuina tai lukemattomina) kuin työkoneesi Skypessä.

Haluat jakaa tärkeän tiedon kaverillesi, joka on juuri offline-tilassa. Uusimmalla Skype-versiolla voit lähettää pikaviestin ystävällesi tästä huolimatta ja hän saa viestisi heti, kun kirjautuu takaisin Skypeen, vaikka et olisi tällöin enää itse Skypessä.

Lisätietoja Skypen keskusteluista.