Mitä helppokäyttötoimintoja on saatavilla Skype?

Apuvälineiden ominaisuudet apua vammaisten navigoida niiden käyttölaitetta sekä helpompi pääsy online-sisältöä.

Seuraavassa on luettelo laitteista on tuettu helppokäyttötoimintoihin Skype:

Skype for Windows desktop(Windows 8)

• Kertoja näytönlukijaa mahdollistaa värisokea ihmiset käyttämään tietokoneen tai muun laitteen tarkoituksena on näytössä näkyvän tekstin ääneen. Skype for Windows desktop ja Skype Windows 8 myös toimivat hyvin kolmannen osapuolen näytönlukuohjelmat, kuten JAWS ja NVDA (Ilmainen lataus).
  • Suuren kontrastin asetusten hyötyä heikkonäköisille käyttäjille ja käyttäjät, joilla on vähän tai ei lainkaan värinäkö, koska se tekee tekstin helpommin luettavaksi.
  • Suurennuslasi on tarkoitettu heikkonäköisille käyttäjille, koska se suurentaa näytön ja tekee tekstin helpommin luettavaksi ja kuvien helpompi nähdä ominaisuus.

Lue lisää Windows kassa 8 helppokäyttötoiminnot.

Skype for Windows desktop(Windows 7)

• NVDA näytönlukijaa (Ilmainen lataus) mahdollistaa värisokea ihmiset käyttämään tietokoneeseen tai laitteeseen. Skype for Windows desktop käynnissä Windows 7 käyttöjärjestelmä saattaa toimia myös muiden valmistajien näytönlukuohjelmat, kuten JAWS.
  • Suuren kontrastin asetusten hyötyä heikkonäköisille käyttäjille ja käyttäjät, joilla on vähän tai ei lainkaan värinäkö.
  • Suurennuslasi on tarkoitettu heikkonäköisille käyttäjille.

Lue lisää Windows 7 helppokäyttötoiminnot.

SkypenWindows RT

• Narrator näytönlukijaa mahdollistaa värisokea ihmiset käyttämään tietokoneeseen tai laitteeseen. Skypen Windows RT myös toimivat hyvin kolmannen osapuolen näytönlukuohjelmat, kuten JAWS ja NVDA (Ilmainen lataus).
  • Suuren kontrastin asetusten hyötyä heikkonäköisille käyttäjille ja käyttäjät, joilla on vähän tai ei lainkaan värinäkö.
  • Suurennuslasi on tarkoitettu heikkonäköisille käyttäjille.
  • Puheentunnistus on ominaisuus, joka muuntaa puheen tekstiksi ja on tarkoitettu käyttäjille, joilla on liikuntarajoitteita, vähän matkan päässä ja voimaa ja proteesit.

Lue lisää pinta helppokäyttötoimintoihin.

Skype for Windows Phone

• Skype for Windows Phonekäyttää näytönlukijaa vapaa koodi tehtaan App kun käyttäjän matkapuhelinoperaattori Tiedotteet Windows Phone laskee päivitys Sisäinen näytönlukija Skype for Windows Phone. Screen Reader-näytönlukijaohjelmat mahdollistaa värisokea ihmiset käyttämään tietokoneeseen tai laitteeseen.
  • Suurennuslasi on tarkoitettu heikkonäköisille käyttäjille.

Lue lisää Windows Phone saatavuus.

Skype for Mac

• Sisäänrakennettu voiceOver-näytönlukija mahdollistaa värisokea ihmiset käyttämään tietokoneeseen tai laitteeseen.
  • Käänteiset värit tai lisää/vähennä kontrastiasetuksia hyötyä heikkonäköisille käyttäjille ja käyttäjät, joilla on vähän tai ei lainkaan värinäkö.
  • Zoom sisältö on tarkoitettu heikkonäköisille käyttäjille.

Lisätietoja Mac saatavuutta features.*

Skype iOS

• VoiceOver Sisäinen näytönlukija mahdollistaa värisokea ihmiset käyttämään tietokoneeseen tai laitteeseen.
  • Käänteiset värit tai lisää/vähennä kontrastiasetuksia hyötyä heikkonäköisille käyttäjille ja käyttäjät, joilla on vähän tai ei lainkaan värinäkö.
  • Zoom sisältö on tarkoitettu heikkonäköisille käyttäjille.

Lue lisää iOS käytettävyys features.*

Skype for Android

• TalkBack Sisäinen näytönlukija mahdollistaa värisokea ihmiset käyttämään tietokoneeseen tai laitteeseen.
  • Käänteinen värejä on foorumi, jossa hyödyt alhainen heikkonäköisten ja käyttäjät, joilla on vähän tai ei lainkaan värinäkö.
  • Suurenna / pienennä on tarkoitettu heikkonäköisille käyttäjille.

Skypen Amazon Kindle

• Näytönlukija powered by IVONA teksti puheeksi-toiminnon avulla sokeat käyttämään tietokoneeseen tai laitteeseen.
  • Näytön suurennuslasi on tarkoitettu heikkonäköisille käyttäjille.

Lisätietoja Amazon Kindle saatavuutta features.*

Skype BlackBerry

• BlackBerry näytönlukijaa mahdollistaa värisokea ihmiset käyttämään tietokoneeseen tai laitteeseen.
  • Väri kääntyminen etuja käyttäjät, joilla on vähän tai ei lainkaan värinäkö.

Lue lisää Blackberry accessibility.*

* Skype ei ole vastuussa sisällöstä ulkopuolisiin sivustoihin.