Ohje Windows RT

Miten vaihdan pikaviestikeskusteluja Skypen Windows RT?

Skypen Windows RT, se on todella helppo vaihtaa pikaviestikeskustelu käydään. Tutustu video- ja seuraavasti:

2" data-uuid ="jNEnasYCWN4"id ="youtubeVideoPlayer">

1. Aloita Skype.
  2. Vuonna Skype Home, napauta tai napsauta hotelliin Avaa täydellinen luettelo viimeaikaiset tapahtumat.
  3. Valitse keskustelu. Voit palata luetteloon, valitse vasen nuoli näytön vasemmassa yläkulmassa tai painamalla ASKELPALAUTINTA .

Vaihtoehtoisesti pyyhkäisemällä näytön yläreunassa tai napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella. Nyt voit valita haluamasi pikaviestikeskustelu laatat näytön yläosan luettelosta.

Tiles of instant message conversations displayed on the top of the Skype screen

Opi miten multitask Skypen Windows RT laajennuksen näkymässä.