Voiko videokuvan vaihtaa koko näytön näyttötilaan?

Koko näytön tilassa videokuvan koko muutetaan automaattisesti tietokoneen näytön tai laitteen sisäisen näytön kuvasuhteen mukaiseksi.

Näköpuhelun tai ryhmänäköpuhelun aikana koko näytön tilassa näkyvä videokuva saattaa joskus zoomautua niin, että vain videokuvan keskiosa on näkyvissä. Näin voi käydä esimerkiksi, jos kaverisi nettikamera lähettää kuvasuhteen 4:3 videokuvaa, mutta sinun näyttösi kuvasuhde on 16:9.

Skypen Windows-työpöytäversio

Voit muuttaa zoomatun videokuvan kuvasuhteen näppärästi koko näytön näyttötilaan klikkaamalla koko näytön tilan kuvaketta .

Kun haluat poistua koko näytön näyttötilasta, klikkaa koko näytön tilan kuvakettakoko näytön tilan kuvake.

Skypen Mac OS X -versio

Voit palauttaa zoomatun videokuvan kuvasuhteen alkuperäiseksi kaksoisklikkaamalla videokuvaa. Jos haluat zoomata videokuvan uudelleen, kaksoisklikkaa sitä uudelleen.

Kun haluat poistua koko näytön näyttötilasta, klikkaa koko näytön tilan kuvakettakoko näytön tilan kuvake.