Miten kolmannen osapuolen sovellukseni toimii Skypen kanssa ja miten Skypen muutokset vaikuttavat siihen?

Takaisin hakutuloksiin

Etsitkö Skype for Business -versiota?

Sovellukset muodostavat yhteyden Skypeen Skypen työpöytäsovellusliittymän (API) kautta.

Kuten tässä blogiviestissä kerrotaan, olemme tehneet teknisiä parannuksia Skype-kokemukseen. Sen seurauksena osa API:n ominaisuuksista lakkaa toimimasta Skypen työpöytäversion kanssa. Esimerkiksi pikaviestien toimittaminen API:n kautta lakkaa toimimasta. Pidennämme kuitenkin kahden suosituimman ominaisuuden – puhelujen nauhoituksen ja laiteyhteensopivuuden – tukea, kunnes voimme tarjota vaihtoehtoja tai poistamme nykyisen ratkaisun käytöstä.

Nämä työpöytäsovellusliittymän muutokset eivät vaikuta Skypen keskeisiin ominaisuuksiin, ja käyttämiesi Skypen työpöytäasiakasohjelmien tuki jatkuu samalla kun julkaisemme uusia ominaisuuksia ja parannuksia Skype-kokemukseen.

Anna meille palautetta Skype-kokemuksesta ja ominaisuuksista, joita toivoisit meidät lisäävän tuotteeseen, Skype-yhteisössä, Twitterissä tai Facebookissa. Kehittäjiltä ja käyttäjiltä saamamme palaute auttaa meitä parantamaan Skype-kokemusta jatkossakin.

Lisätietoja Skypen hyväksymien kuulokkeiden käyttämisestä.

Lisätietoja Skypen lähetyskumppaneille suunnatuista ratkaisuista.