Miksi ryhmäkeskustelua ei voi käyttää?

Teemme jatkuvasti parannuksia Skypeen, jotta puhelujen laatu ja ohjelman suorituskyky olisivat parhaat mahdolliset ja jotta käytettävissäsi olisivat uusimmat ominaisuudet, kuten pilvipohjainen ryhmäkeskustelujärjestelmä. Voit nauttia kaikista uusista ominaisuuksista päivittämällä uusimpaan Skype-versioon.

Uuden pilvipohjaisen keskustelukokemuksen käyttö edellyttää, että olet asentanut jonkin seuraavista uusista Skype-versioista:

• Skypen Windows 6.11 -työpöytäversio ja uudemmat
  • Skypen Mac 6.11 -versio ja uudemmat
  • Skypen iOS 4.15 -versio ja uudemmat
  • Windows Phone 8:n Skypen versio 2.13 ja uudemmat
  • Skypen Android 4.5 -versio ja uudemmat
  • Skypen Xbox 1.2 -versio ja uudemmat
  • Skypen Kindle Fire OS -versio
  • Skypen Blackberry 10 -versio
  • Skypen Linux 4.3 -versio ja uudemmat (rajoitetut toiminnot)

Jos et voi päivittää uusimpaan Skype-versioon tai jos käytät ympäristöä, jota ei tueta, et voi käyttää pilvipohjaista ryhmäkeskustelua. Jos haluat osallistua ryhmäkeskusteluihin jatkossa, voit kirjautua Skypen verkkoversioon.

Lisätietoja uusista pilvipohjaisista ryhmäkeskusteluista.