Miksi saan kriittisen virheen (KERNEL32.dll), kun yritän käynnistää Skypen?

Jos yrität käynnistää uusimman Skype-version Windows XP:ssä, saatat saada virheen, jossa ilmoitetaan, että GetLogicalProcessorInformation (KERNEL32.dll) -suoritinosoitteen nouto epäonnistui. Jos tämä virhe ilmenee, Windows XP:ssä ei ole Microsoftin toimittamaa uusinta Service Pack -pakettia (SP3).

Virheen korjaaminen edellyttää, että hankit Windows XP:n SP3:n.

Helpoin tapa hankkia SP3 on ottaa automaattiset päivitykset käyttöön Windowsissa.

Voit myös asentaa SP3:n Windows Update -sivustosta.

Kun olet päivittänyt Windows XP:n SP3:een, Skype käynnistyy normaalisti.

Huomautus: Jos käytössä on Windows XP:n 64-bittinen versio, SP3:a ei ole olemassa. 64-bittisen Windows XP:n uusin Service Pack -versio on SP2. SP2-päivitys tapahtuu samalla tavalla kuin edellä on eritelty.