Skypen version 7 ja sitä vanhempien versioiden tuki on päättymässä

Takaisin hakutuloksiin

Skypen version 7 ja sitä vanhempien versioiden tuki päättyy 1.11.2018 tietokoneilla ja 15.11.2018 matkapuhelimilla ja tableteilla.

Mitä tuen päättyminen tarkoittaa minulle?
    Microsoft ei enää tarjoa tietoturvapäivityksiä tai teknistä tukea Skypen versiolle 7 ja sitä vanhemmille versioille. Jos käytät edelleen vanhempaa versiota, sinun täytyy päivittää viimeisimpään versioon, jotta voit jatkaa Skypen käyttöä. Jos et ole tehnyt päivitystä, sinun täytyy tehdä se tulevien kuukausien aikana.

Tuen päättymisen jälkeen marraskuussa:

• Saatat huomata, että voit edelleen käyttää Skypen vanhempia versioita jonkin aikaa, mutta suosittelemme tekemään päivityksen tänään keskeytysten välttämiseksi.
    • Versiolle 7 tai sitä vanhemmille versioille ei enää tarjota asiakastukea muutoin kuin tiliin tai laskutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja saat päivitystä koskevista usein kysytyistä kysymyksistä.