Mistä tiedän, tukeeko pilvi laitettani?

Pilvipalvelun kaikkien etujen hyödyntäminen edellyttää, että pilvipalvelu tukee sekä sinun laitettasi että kontaktisi laitetta. Jos vain toisella on pilven tukema laite, käyttökokemus on melko lailla sama kuin aina ennenkin.

Lisätietoja pilven eduista.

Mitä laitteita/alustoja pilvi tällä hetkellä tukee?

• Skypen Windows 6.11 -työpöytäversio ja uudemmat
  • Uuden Windowsin 8.1 Skypen versio 2.4 ja uudemmat*
  • Skypen Mac 6.11 -versio ja uudemmat
  • Skypen iOS 4.15 -versio ja uudemmat
  • Windows Phone 8:n Skypen versio 2.13 ja uudemmat
  • Skypen Android 4.5 -versio ja uudemmat
  • Skypen Xbox 1.2 -versio ja uudemmat
*Jos tietokoneessasi tai tabletissasi on Windows 8, päivitä se Windows 8.1 -versioon (päivitys on ilmainen) ja uusimpaan uuden Windowsin Skype -versioon.