Ohje Windows Desktop

Xbox Onen Skype-käytössä ilmenee ongelmia

Ilmeneekö uuden Xbox Onen Skype-käytössä teknisiä ongelmia? Napsauta tätä, jos haluat Skype-tukea Xbox Onelle.

Haluatko jakaa Xbox Onen Skypea koskevaa palautetta? Liity keskusteluun Skype-yhteisössä.

Onko sinulla tiliin tai laskutukseen liittyvä kysymys? Lue lisätietoja täältä.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Asiakaspalvelu" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt