Miten Skype-puhelu tallennetaan?

Takaisin hakutuloksiin

Haluaisitko tallentaa äitisi ilmeen, kun kerrot hänelle suuren uutisen? Tai tallentaa opintoryhmäsi syvälliset keskustelut? Skypessä voi tallentaa Skypestä Skypeen -puhelut suoraan sovelluksessa. Skype-puhelun tallennus on täysin pilvipohjaista, joten sinun ei tarvitse huolehtia tallennuksen aikana siitä, riittääkö laitteesi suorituskyky tai tallennustila.

Skype-puhelun tallentamisen tärkeimmät ominaisuudet:

• Puhelun tallentaminen on tällä hetkellä saatavilla vain Skypestä Skypeen -puheluihin.
    • Kun aloitat Skype-puhelun tallentamisen, kaikki puheluun osallistujat saavat siitä ilmoituksen, joten tallennus ei tule heille yllätyksenä.
    • Jos tallennat videopuhelua, Skype varmistaa, että jokaisen osallistujan videokuva (mukaan lukien omasi) on mukana ja tallennetaan.
    • Jos joku jakaa työpöytänsä näytön puhelun aikana, se sisällytetään myös tallenteeseen.
    • Kun lopetat tallennuksen tai puhelun tai poistut ryhmäpuhelusta, tallentaminen päättyy ja Skype lähettää lopullisen puhelutallenteen puolestasi siihen keskusteluun, jossa puhelu tapahtui.
    • Puhelutallenteen enimmäiskesto on 24 tuntia. Pidemmät puhelut voidaan jakaa useisiin tiedostoihin.
    • Skype-puhelutallenne on saatavilla keskustelussa 30 päivän ajan. Voit ladata ja tallentaa sen paikallisesti milloin tahansa 30 päivän kuluessa.

Puhelun tallentaminen Skypessä

1. Napauta tai napsauta Skypestä Skypeen -puhelun aikana more menu during a call nähdäksesi lisää vaihtoehtoja.
    2. Puhelun tallentaminen:
      • Työpöytäversiossa: Valitse Aloita tallennus.
      • Mobiiliversiossa: Napauta Skype call recording Aloita tallennus.
    3. Puheluun tulee näkyviin banneri, joka ilmoittaa osallistujille, että olet aloittanut tallennuksen.
    4. Puhelun jälkeen tallenne lähetetään keskusteluun ja se on saatavilla siellä 30 päivän ajan. Voit ladata ja tallentaa sen paikallisesti milloin tahansa 30 päivän kuluessa.

Skype-puhelutallenteen tallentaminen

1. Keskustelusta:
      • Työpöytäversiossa: Napsauta Lisää vaihtoehtoja desktop more menu options.
      • Mobiiliversiossa: Napauta ja pidä puhelutallenne painettuna.
    2. Lataa ja tallenna tallenne MP4-tiedostona.
      • Työpöytäversiossa: Valitse Tallenna kohteeseenLataukset", jos haluat tallentaa tiedoston suoraan Lataukset-kansioon, tai valitse Tallenna nimellä ja valitse tallennuspaikka.
      • Mobiiliversiossa: Valitse Tallenna, jos haluat ladata ja tallentaa tallenteen laitteen Kameran kuviin.

Skype-puhelutallenteen jakaminen

1. Keskustelusta:
      • Työpöytäversiossa: Napsauta Lisää vaihtoehtoja desktop more menu options.
      • Mobiiliversiossa: Napauta ja pidä puhelutallenne painettuna.
    2. Valitse Lähetä edelleen, jos haluat jakaa Skype-puhelutallenteen toisessa keskustelussa.

Muita Skype-puhelutallenteiden vaihtoehtoja

• Valitse Viestit – Valitse tämä ja muita viestejä keskustelussa.
    • Poista – Poista tallennettu puhelu keskustelustasi.
    • Ilmianna – Ilmianna jonkun toisen henkilön tallenteet väärinkäytöksi tai roskapostiksi.