Miten voin tallentaa Skype-puheluja?

Skypen perustoiminnoissa ei ole puhelujen tallennusta, mutta kolmannen osapuolen sovelluskehittäjät ovat luoneet puheluiden tallennussovelluksia, jotka voi liittää Linuxin, Macin ja perinteisen Windowsin Skype-asiakasohjelmiin. Seuraavassa on luettelo tällaisista sovelluksista*:

Ohjelman nimi Tuetut käyttöjärjestelmät Verkkosivusto
Amolto Call Recorder Windows Vista ja uudemmat Klikkaa tätä
Callnote Premium Call Recorder Windows ja Mac OS X Klikkaa tätä
CallTrunk for Skype Kaikki Klikkaa tätä
eCamm Call Recorder for Skype Mac OS X Klikkaa tätä
Evaer Windows XP ja uudemmat Klikkaa tätä
Evoca Call Recorder Mac OS X Klikkaa tätä
G-Recorder Windows ja Mac OS X Klikkaa tätä
iRecorder Windows XP ja uudemmat Klikkaa tätä
MP3 Skype Recorder Windows Vista ja uudemmat Klikkaa tätä
Pamela Windows XP ja uudemmat Klikkaa tätä
TalkHelper Windows Vista ja uudemmat Klikkaa tätä
Tapur Windows ja Mac OS X Klikkaa tätä
Vodburner Windows ja Mac OS X Klikkaa tätä
Xsplit Windows XP ja uudemmat Klikkaa tätä

Jos olet jonkin sovelluksen sovelluskehittäjä ja haluat pyytää meitä muuttamaan näiden useiden kysyttyjen kysymysten sisältöä ja lisäämään sovelluksesi tähän luetteloon, ota yhteyttä Skypen sovelluskehittäjien tukeen.

* Kolmansien osapuolten sovelluksia ei ole tarkistettu tai todennettu eikä Skype ole hyväksynyt tai suosittele niiden käyttöä. Sovelluksiin voidaan soveltaa kolmansien osapuolten palveluehtoja ja tietosuojakäytäntöjä. Skype ei pysty vaikuttamaan kolmansien osapuolten sovellusten lataamiseen, asentamiseen, hinnoitteluun, laatuun, suorituskykyyn, tukipalveluihin tai ostoehtoihin eikä Skype ole vastuussa niistä.