Mitä Microsoftin kohdennetut mainokset ovat?

Microsoftin kohdennetut mainokset käyttävät Skype-profiilisi tietoja (ikä ja sukupuoli) Skype-sovelluksen sisäisen kokemuksesi räätälöimiseen

Jos et halua Microsoftin käyttävän tietojasi (ikä ja sukupuoli) mainosten kohdentamiseen, käynnistä Skype Android-laitteessasi, valitse Asetukset ja poista Salli Microsoftin kohdennetut mainokset -valintaruudun valinta.

Skypessä saattaa edelleen näkyä mainoksia, mutta niitä ei valita profiilitietojesi perusteella.