Ohje Windows RT

Miten Skype-ruutu lisätään aloitusnäyttöön Windows 8:ssa ja sitä uudemmissa?

Kun lisäät Skypen aloitusnäyttöön Windows 8:ssa ja sitä uudemmissa, voit olla varma, että saat Skypen aina nopeasti auki.

Onko Skype asennettu?

Tarkista ensiksi Skypen asennus hakemalla sitä:

1. Siirry aloitusnäyttöön ja kirjoita Skype.
  2. Jos Skype on asennettu, hakupalkin alle tulee näkyviin kuvake.

Skypen kiinnittäminen aloitusnäyttöön

Voit kiinnittää Skypen Käynnistä-valikkoon seuraavasti:

1. Klikkaa Skype-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella (tai kosketa ja pidä sitä alhaalla jonkin aikaa ja vapauta se sitten).
  2. Skype-ruudun voi kiinnittää Käynnistä-valikkoon klikkaamalla tai napauttamalla Kiinnitä aloitusnäyttöön -vaihtoehtoa.

Koon muuttaminen

Skype-ruudun koon voi muuttaa seuraavasti:

1. Jos Skype-ruutu on jo Käynnistä-valikossa, näkyvissä on vaihtoehto Irrota aloitusvalikosta.
  2. Palaa aloitusnäyttöön ja vieritä oikealle, kunnes Skype-ruutu tulee näkyviin.
  3. Kun Skype-ruutu on näkyvissä, voit muuttaa sen kokoa klikkaamalla ruutua hiiren kakkospainikkeella (tai koskettamalla ja pitämällå sitä alhaalla jonkin aikaa ja vapauttamalla sen sitten).
  4. Aloitusnäytön alaosassa on vaihtoehto Muuta kokoa. Klikkaa sitä ja valitse Skype-ruudun koko.

Siirtäminen

Jos haluat siirtää Skype-ruutua, klikkaa sitä ja vedä se (tai kosketa sitä ja vedä se) haluamaasi sijaintiin.

Jos Skypea ei ole asennettu tietokoneeseen, sen voi ladata Windows-kaupasta.