Mikä on virhe 1603 ja miten sen voi korjata?

Uusimman Skype-version asennuksen yhteydessä saattaa ilmetä päivitysvirhe ja virhekoodi 1603. Tämä johtuu ongelmista, joita ilmenee asennettaessa tiedostoja tietokoneen rekisteriin.

Korjaa virhe seuraavasti:

Kokeile poistaa uusimman Skype-version asennus kokonaan ja asentaa se uudelleen. Jos ongelmia ilmenee edelleen:

1. Saat Microsoftin automatisoidun Fix it -korjaustyökalun tältä sivulta.
  2. Poista Skypen asennus kokonaan tietokoneesta.
  3. Suorita Fix it -työkalu klikkaamalla Suorita nyt.
  4. Kun Fix it -työkalu on valmis, asenna uusin Skype-versio uudelleen.

Jos virhe ei häviä tehtyäsi edellä kuvatut toimet, kerro tietoja ongelmastasi yhteisöllemme.