Onko Skypen Telkomsel-palvelu lopetettu?

Kyllä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan Skypen mobiilikäyttöä, ja sen vuoksi joudumme välillä lopettamaan tukemme vanhoille tuotteille.

Jotta voimme tarjota parhaan mobiilikokemuksen, lopetimme Skypen Telkomsel-version 14. tammikuuta ja korvaamme sen Skypen standardiversioilla iPhonelle, Windows Phonelle, Androidille, BlackBerrylle ja useille muille laitteille. Tämän ansiosta voit nauttia useista loistavista ominaisuuksista, kuten näköpuheluista ja videoviesteistä.

Muista, että voit edelleen käyttää Skypeä useissa eri laitteissa, kuten tietokoneessa, taulutietokoneessa, televisiossa ja kotipuhelimessa. Näin voit pitää yhteyttä kavereihisi niin kotona, työpaikalla kuin matkallakin.