Miten voin kirjautua vanhassa laitteessa olevaan Skypeen Microsoft-tililläni?

Jos käytössäsi on esimerkiksi vanhanmallinen televisio, laitepuhelin, Blu-Ray-soitin tai Logitech TV Cam HD, Microsoft-tilillä kirjautumisessa saattaa ilmetä ongelmia (vaihtoehto kirjautua tilillä näyttää puuttuvan).

Jos olet uusi Skype-käyttäjä...

Jos et ole vielä käyttänyt Skypea, siirry vain rekisteröitymissivulle ja toimi siellä olevien ohjeiden mukaan. Kun olet valmis, sinulla on Microsoft-tili (jolla voit kirjautua tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen) ja Skype-nimi (jolla voit kirjautua vanhempaan laitteeseen).

Jos olet jo Skype-käyttäjä...

Jos kirjaudut Skypeen yleensä Microsoft-tilillä, voit edelleen kirjautua vanhaan laitteeseen. Sinun on vain tehtävä muutama lisätoimenpide ensin.

1. Siirry osoitteeseen Skype.com tietokoneessa.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä.
  3. Valitse Oma tili -kohdasta Tiliasetukset.
  4. Valitse Televisio ja kotipuhelin -kohdasta Määrittäminen.
  5. Sinulle määritetty Skype-nimi on näkyvissä. Sillä kirjaudutaan vanhempaan laitteeseen.
  6. Luo Skype-nimelle salasana (jota tarvitset myös vanhempaan laitteeseen kirjautumiseen).

Voit nyt kirjautua vanhempaan laitteeseen Skype-nimellä ja salasanalla. Tietokoneessa ja mobiililaitteessa Skypeen pitää edelleen kirjautua Microsoft-tilillä ja salasanalla.