Miten oikeinkirjoituksen tarkistus poistetaan käytöstä Skypen Windows-työpöytäversiossa?

Saatat huomata, että Skype yrittää korjata oikeinkirjoitusta, vaikka tiedät, että kirjoitat kaiken oikein kielelläsi. Siirry Windows-versiosi mukaisiin ohjeisiin siitä, miten oikeinkirjoituksen tarkistus poistetaan käytöstä Skypessä:

Oikeinkirjoituksen poistaminen käytöstä Windows 8.1:ssä
    Oikeinkirjoituksen poistaminen käytöstä Windows 10:ssä

Windows 8.1

1. Siirrä osoitin näytön oikeaan yläkulmaan (tai jos kyseessä on kosketusnäyttö, sipaise alaspäin oikeasta yläkulmasta, jotta oikopolkuvalikko.
    2. Klikkaa tai napauta Asetukset-painiketta.

3. Klikkaa tai napauta näytön alaosassa olevaa Muuta tietokoneen asetuksia -linkkiä.

4. Napauta tai klikkaa Ohjauspaneeli-sivulla vaihtoehtoa PC ja laitteet ja klikkaa sitten Kirjoittaminen.
    5. Muuta Korjaa kirjoitusvirheet automaattisesti- ja Korosta kirjoitusvirheitä sisältävät sanat -liukusäätimet Ei käytössä -asentoon.

Windows 10

1. Valitse Käynnistä-valikosta Asetukset.
    2. Valitse Laitteet ja valitse sitten Kirjoittaminen.
    3. Muuta Korjaa kirjoitusvirheet automaattisesti- ja Korosta väärin kirjoitetut sanat -liukusäätimet Ei käytössä -asentoon.

Huomautus: Skypen oikeinkirjoituksen tarkistustoiminto perustuu näppäimistön syöttökieleen (ei näyttökieleen eikä näppäimistöasetteluun). Jos haluat vaihtaa näyttökielen, lue tämä näppärä opas.