Kuinka luon uuden Skype-tilin?

Jos sinulla ei ole vielä Skype- tai Microsoft-tiliä, toimi seuraavasti:

1. Valitse Skypen kirjautumisnäytössä Luo uusi tili (tai siirry suoraan Luo tili -sivulle).
  2. Opastamme sinua uuden Skype-tilin luomisessa.
Skype-työpöytä, luo tili

Jos sinulla on jo Microsoft-tili, mutta ei Skype-tiliä, toimi seuraavasti:

1. Kirjoita Skypen kirjautumisnäytön Skype-nimi, sähköposti tai puhelinnumero ‑kenttään Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja valitse Kirjaudu sisään.
  2. Anna salasanasi ja valitse kirjautumisnuoli.
  3. Sinulta kysytään, onko sinulla jo Skype-tili. Valitse Ei. Opastamme sinua uuden Skype-tilin luomisessa.
Skypen kirjautumiskenttä

Tarvitsetko apua Skypen käytön aloittamiseen? Tutustu lyhyiden ohjevideoiden sarjaan. Saat kaikki tärkeimmät tiedot Skypestä.