Mikä on soittajatunnus ja miten otan sen käyttöön?

Takaisin hakutuloksiin

Soittajatunnuksen avulla kaverisi, perheenjäsenisi ja työyhteyshenkilösi tietävät, että sinä soitat heille. Kun olet määrittänyt soittajatunnuksen, matkapuhelinnumerosi tai Skype-numerosi näkyy soittaessasi matka- ja lankapuhelimiin Skypestä.

Soittajatunnuksen määrittäminen ja käyttäminen on ilmaista.

Seuraavat usein kysytyt kysymykset auttavat sinua pääsemään alkuun soittajatunnuksen kanssa.

Missä maissa soittajatunnus on saatavana?

Soittajatunnus on saatavana matkapuhelin- tai Skype-numerolla suurimmassa osassa maista.

Soittajatunnuksen käyttäminen matkapuhelinnumerolla on saatavana kaikkialla maailmassa, pois lukien Kiina, Hongkong, Japani ja Meksiko.

Soittajatunnus on saatavana Skype-numerolla seuraavissa maissa:

• Yhdysvallat
    • Yhdistynyt kuningaskunta
    • Chile
    • Tanska
    • Viro
    • Puola
    • Ruotsi
    • Sveitsi

Jos soittajatunnus ei toimi, se voi johtua siitä, ettei se ole saatavana maassasi tai paikallinen televiestintäpalveluntarjoaja maassa, johon soitat, ei tue sitä. Pyrimme tuomaan soittajatunnuksen saataville myös muissa maissa, jotta kaikki voisivat tunnistaa, että soitat heille Skypestä.

Miten määritän soittajatunnuksen käyttäen matkapuhelinnumeroani?

Soittajatunnuksen määrittäminen matkapuhelinnumerolla:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Napsauta Hallitse ominaisuuksia -osiossa Soittajatunnus-kohtaa.
    3. Valitse maasi avattavasta luettelosta.
    4. Syötä matkapuhelinnumerosi tekstiruutuun ja valitse Vahvista numero.
    5. Saat puhelimeesi vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin. Syötä tämä koodi ruudulla näkyvään kenttään.
    6. Valitse Vavhvista.
    7. Jos syötit koodin oikein, näet vahvistusviestin, ja soittajatunnuksesi aktivoidaan 24 tunnin kuluessa.

Lisätietoja soittajatunnuksen asetusten muuttamisesta.

Miten määritän soittajatunnuksen käyttäen Skype-numeroani?

Soittajatunnuksen määrittäminen Skype-numerolla:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Napsauta Hallitse ominaisuuksia -osiossa Soittajatunnus-kohtaa.
    3. Napsauta valitse tallennettu numero -valintaa.
    4. Valitse ruudulla näkyvästä luettelosta Skype-numero, jota haluat käyttää soittajatunnuksenasi.
    5. Napsauta Tallenna asetukset -painiketta. Soittajatunnuksesi on nyt valmiina käytettäväksi.

Kuinka kauan soittajatunnuksen aktivoinnissa kestää?

Soittajatunnus aktivoidaan heti, kun käytät Skype-numeroa.

Käytettäessä matkapuhelinnumeroa soittajatunnuksen aktivoinnissa voi kestää enintään 24 tuntia. Saat ennen aktivointia tekstiviestin, jossa vahvistetaan, että soittajatunnus aktivoidaan pian.

Haluatko poistaa soittajatunnuksen aktivoinnin? Lisätietoja.