Mikä on soittajatunnus ja miten se määritetään?

Soittajatunnuksen avulla ystäväsi, perheesi ja yrityskontaktit tietävät, että soitat heille. Kun olet määrittänyt soittajatunnuksen, matkapuhelinnumero tai Skype-numero tulee näkyviin, kun soitat matka- ja lankapuhelimiin Skypesta.

Soittajatunnuksen määrittäminen ja käyttäminen ei maksa mitään.

Seuraavat usein kysytyt kysymykset auttavat soittajatunnuksen käytön aloittamisessa.

Missä maissa soittajatunnus on käytettävissä?

Matkapuhelin- ja/tai Skype-numeron kautta saatava soittajatunnus on käytettävissä useimmissa maissa.

Matkapuhelinnumeron kautta saatava soittajatunnus on käytettävissä kaikkialla paitsi Kiinassa, Hongkongissa, Japanissa ja Meksikossa.

Skype-numeron kautta saatava soittajatunnus on käytettävissä seuraavissa maissa:

• Yhdysvallat
  • Iso-Britannia
  • Chile
  • Tanska
  • Viro
  • Puola
  • Ruotsi
  • Sveitsi

Jos soittajatunnus ei toimi, kyse saattaa olla siitä, että se ei ole käytettävissä maassasi, tai siitä, että paikallinen teleoperaattori ei tue sitä maassa, josta soitat. Pyrimme saamaan soittajatunnuksen käyttöön myös muissa maissa parhaamme mukaan, jotta kaikki tietäisivät, että soitat Skypesta.

Miten soittajatunnus määritetään matkapuhelinnumeron avulla?

Soittajatunnuksen määrittäminen matkapuhelinnumeron avulla:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Klikkaa Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Soittajatunnus.
  3. Valitse maasi avattavasta luettelosta.
  4. Anna matkapuhelinnumerosi tekstiruutuun ja klikkaa Vahvista numero.
  5. Saat puhelimeesi vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin. Kirjoita tämä koodi näkyvissä olevaan kenttään.
  6. Valitse vaihtoehto Vahvista.
  7. Jos olet antanut koodin oikein, näyttöön tulee vahvistusviesti, ja soittajatunnus aktivoidaan 24 tunnin sisällä.

Lisätietoja soittajatunnusasetusten muuttamisesta.

Miten soittajatunnus määritetään Skype-numeron avulla?

Soittajatunnuksen määrittäminen Skype-numeron avulla:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Klikkaa Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Soittajatunnus.
  3. Klikkaa ennalta tallennetun numeron valintavaihtoehtoa.
  4. Valitse luettelonumeroilla merkitystä luettelosta Skype-numero, jota haluat käyttää soittajatunnuksena.
  5. Valitse Tallenna asetukset. Soittajatunnus on nyt määritetty ja käyttövalmis.

Miten kauan soittajatunnuksen aktivointi kestää?

Skype-numeroiden soittajatunnus aktivoidaan heti.

Matkapuhelinnumeroiden soittajatunnuksen aktivointi saattaa kestää enimmillään jopa 24 tuntia. Saat ennen aktivointia tekstiviestin, jossa vahvistetaan, että soittajatunnus aktivoidaan.

Haluatko peruuttaa soittajatunnuksen aktivoinnin? Lisätietoja.