Ohje Windows Desktop

Miten voin saada hyvitystä ostamastani prepaid-kortista tai arvosetelistä

Skype ei hyvitä jälleenmyyntiliikkeistä ostettuja prepaid-kortteja eikä arvosetelejä.

Jotkin myymälät tarjoavat hyvitystä. Voit yrittää palauttaa prepaid-kortin tai arvosetelin myymälään, josta se on ostettu. Myymälän käytäntöjen mukaisesti saatat saada hyvityksen.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Maksuhistoria ja hyvitykset" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt