Kuinka lisään kontaktin Skype To Go™ -numerooni?

1. Kirjaudu Skype-tilillesi.
    2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Skype To Go.
    3. Valitse Skype To Go -numbers (Skype To Go -numerot) -välilehdellä Lisää kontakti.
    4. Anna kontaktisi nimi ja sen jälkeen hänen puhelinnumeronsa tai Skype-nimensä. Jos annat hänen puhelinnumeronsa, valitse myös hänen asuinmaansa. Kun olet valmis, valitse Tallenna.
    1. Kirjaudu Skype-tilillesi.
    2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Skype To Go.
    3. Etsi kontakti, jonka tietoja haluat muuttaa, ja valitse hänen nimensä vieressä oleva Muokkaa-painike.

Voit muuttaa kontaktin nimeä, maata ja puhelinnumeroa. Kontaktin Skype To Go -numeroa ei voi muokata.

Kun muokkaat kontaktin tietoja, hänen Skype To Go -numeronsa voi vaihtua. Merkitse se muistiin tai tallenna se puhelimeesi heti, jotta et unohda sitä.

1. Kirjaudu Skype-tilillesi.
    2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Skype To Go.
    3. Etsi kontakti, jonka haluat poistaa, ja valitse hänen nimensä vieressä oleva Muokkaa-painike.
    4. Valitse Poista.