Ohje Windows Desktop

Voiko Skype To Go -numeroita ostaa Skype Managerissa?

Ei. Skype To Go -numeroita ei voi ostaa Skype Managerissa.

Jäsenet, joille on jaettu Skype-saldoa tai joilla on paketti, voivat aktivoida Skype To Go -numeroita ja hallita niitä tilinsä yleiskuvaussivulla.

Skype Managerista on saatavana tarkempaa apua ja tietoa.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype työkäytössä" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt