Kuinka Skype To Go™ -numeroita käytetään?

Kun soitat kontaktin Skype To Go -numeroon rekisteröidystä puhelimesta, puhelu yhdistetään heti.

Skype To Go -kontaktit ja -numerot on eritelty tililläsi. Jos haluat soittaa kontaktille Skype To Go -puhelun, soita kontaktin nimen vieressä näkyvään numeroon.

Kyllä. Jos haluat jakaa Skype To Go -numerosi perheenjäsenen tai muiden luotettavien henkilöiden kanssa, voit lisätä heidän puhelinnumeronsa rekisteröityjen puhelinten luetteloon. Kaikilla luettelon puhelimilla voi soittaa Skype To Go -numeroihin Skype-saldoasi käyttäen.

Skype To Go -numerot on eritelty tililläsi. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Skype To Go. Skype To Go -numerot ovat näkyvissä kontaktiesi nimien vieressä.

Kyllä. Skype To Go -käyttäjänä voit saada myös yhteysnumeron tuetuissa maissa. Jos haluat soittaa ulkomaiseen numeroon, käytä yhteysnumeroa:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Skype To Go.
  3. Valitse Lisätietoja-kohdasta Yhteysnumero ja pikavalinta.
  4. Soita yhteysnumeroosi. Kun vastaajavalikko tulee näkyviin, valitse vaihtoehto 2 ja kirjoita ulkomainen numero. Anna ensin maatunnus (esimerkiksi +1 Yhdysvalloissa tai +44 Isossa-Britanniassa) ja sitten varsinainen numero.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Mikä on Skype To Go?
Kuinka Skype To Go määritetään?