Voinko käyttää Skype To Go™ -palvelua ulkomailla?

Takaisin hakutuloksiin

Et. Jos matkailet ulkomailla, et voi soittaa edullisia ulkomaanpuheluja Skype To Go -palvelun avulla.

Suosittelemme, että käytät Skype To Go -numeron sijaan ulkomailla matkaillessasi Skypeä tietokoneessa tai matkapuhelimessa WLAN-verkon välityksellä, jotta välttyisit verkkovierailumaksuilta.

Skype for mobile -sivustosta löydät sinulle sopivan mobiiliratkaisun.