Kuinka Skype To Go™ määritetään?

1. Kirjaudu Skype-tilillesi.
  2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Skype To Go.
  3. Valitse maatunnuksesi ja kirjoita puhelinnumerosi. Jos käytät matkapuhelinta, valitse valintaruutu.
  4. Valitse Määritä Skype to Go. Saat yhteysnumeron, jota voit käyttää ulkomaisiin numeroihin soittamiseen matka- tai lankapuhelimesta.
  5. Lisää kontakti Skype To Go™ -numeroon.

Kun haluat soittaa kontaktille, saat häneen suoran yhteyden helposti valitsemalla hänen Skype To Go -numeronsa.

Varmista seuraavat asiat:

• Merkitse näytössä näkyvä Skype to Go -yhteysnumero muistiin tai tallenna se puhelimeesi.
  • Määritä 4-numeroinen PIN-koodi. Sen avulla voit käyttää Skype To Go -numeroitasi myös rekisteröimättömällä puhelimella.

Ei, mitään ei tarvitse ladata tai asentaa. Riittää, että kirjaudut tilillesi ja noudatat edellä olevia ohjeita.

1. Kirjaudu Skype-tilillesi.
  2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Skype To Go.
  3. Valitse Hallitse.
  4. Valitse Lisää uusi numero.
  5. Valitse näkyvissä olevista vaihtoehdoista, onko lisättävä numero matka- vai lankapuhelinnumero, kirjoita numero ja valitse Tallenna.

Voit rekisteröidä jopa 20 eri puhelinnumeroa, joista voit soittaa Skype To Go -numeroihisi.

Syynä on turvallisuus. Rekisteröimme puhelinnumerosi, jotta voimme estää muita väärinkäyttämästä Skype To Go -numeroitasi.

Huolehdi siitä, että puhelimesi soittajatunnus on käytössä. Muutoin Skype To Go ei toimi.

Kyllä. Jos soitat Skype To Go -numeroihin rekisteröimättömästä puhelimesta, automaattinen puhelinoperaattori pyytää sinua antamaan rekisteröidyn puhelinnumerosi sekä maatunnuksen (esimerkiksi +1 Yhdysvalloissa ja +44 Isossa-Britanniassa) sekä PIN-koodisi ennen puhelun yhdistämistä. Näin muut eivät voi käyttää Skype To Go -numeroitasi ilman sinun lupaasi.

Kun soitat Skype To Go -numeroon rekisteröidystä puhelimesta, puhelu yhdistetään heti.

Antamallamme PIN-koodilla voit estää muita väärinkäyttämästä Skype To Go -numeroitasi.

Muista: Jos soitat Skype To Go -numeroihin puhelimesta, jota et ole rekisteröinyt tilillesi, automaattinen puhelinoperaattori pyytää sinua antamaan rekisteröidyn puhelinnumerosi ja PIN-koodin. Kun annat rekisteröidyn puhelinnumerosi, sinun on lisättävä myös maatunnus (esimerkiksi +1 Yhdysvalloissa tai +44 Isossa-Britanniassa).

Älä luovuta PIN-koodiasi kenellekään.

Puhelinoperaattorisi voi kertoa sinulle, minkä suuntanumeron alueella olet ja onko Skype To Go -palvelusi suuntanumero sama. Jos ne eivät ole täsmää, he voivat auttaa sinua löytämään oikean.

Kyllä. Skype To Go -käyttäjänä voit saada myös yhteysnumeron tuetuissa maissa. Tarvitset vain vahvistetun puhelinnumeron. Jos olet jo vahvistanut puhelinnumerosi, olet saanut siitä ilmoituksen sähköpostitse. Jos et, numeron vahvistaminen on helppoa. Mene tilisi Soittajatunnus-sivulle ja valitse Lisää uusi numero.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Mikä on Skype To Go?
Kuinka Skype To Go -numeroita käytetään?