Mitä tapahtuu, kun joku soittaa minulle Skypeen kesken toisen puhelun?

Näyttöön tulee ilmoitus saapuvasta puhelusta, ja voit vastata uuteen puheluun valitsemalla Puhelu-painikkeen . Käynnissä oleva puhelu asetetaan pitoon. Jos et halua vastata puheluun, voit hylätä puhelun valitsemalla Lopeta puhelu -painikkeen . Jos olet offline-tilassa ja ääniviestit on aktivoitu, soittaja voi jättää viestin tai voit määrittää soitonsiirron ja siirtää saapuvat puhelut toiseen numeroon.

1. Valitse saapuvan puhelun ikkunassa Vastaa. Käynnissä oleva puhelu asetetaan pitoon.
    2. Valitse puhelupalkissa Näytä yhteyshenkilöt painike .
    3. Pitoon asetettu puhelu näkyy korostettuna yhteystietoluettelossa. Lisää uusi soittaja nykyiseen puheluun vetämällä käynnissä oleva puhelu siihen.

Näyttöön tulee ilmoitus saapuvasta puhelusta. Napsauta + lisää saapuva puhelu -painiketta .

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Skype-puhelujen vianmääritys