Kuinka saapuva puhelu lisätään meneillään olevaan puheluun Skypen Windows-versiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Voit lisätä saapuvan puhelun jo meneillään olevaan puheluun seuraavasti:

1. Valitse saapuvan puhelun ikkunassa Vastaa.
  2. Vastaa-painike valittuna saapuvan puhelun ikkunassa.

3. Meneillään oleva puhelu asetetaan pitoon ja saapuvaan puheluun vastataan.
  4. Valitse kontaktien näyttämispainike Kontaktien näyttämispainike puhelupalkista.
  5. Kontaktien näyttämispainike valittuna puhelupalkissa.

6. Kontaktit- ja Viimeisimmät-välilehdet tulevat näkyviin vasempaan paneeliin, ja puhelupalkki näkyy korostettuna Viimeisimmät-luettelon yläosassa.
  7. Korostettu puhelupalkki Viimeisimmät-luettelossa.

8. Vedä ja pudota korostettu puhelupalkki toisen puhelupalkin päälle.

9. Uuden puhelupalkin vetäminen ja pudottaminen aiemman puhelupalkin päälle.

Uusi soittaja lisätään meneillään olevaan puheluun.

Uusi soittaja on lisätty meneillään olevaan puheluun.