Miten voi ilmoittaa videon lisensoimattomasta tai epäasiallisesta sisällöstä?

Jos profiilin fiilisviestissä käytettävän videon sisältö on mielestäsi epäasiallista tai lisensoimatonta, voit ilmoittaa siitä seuraavasti:

• Kun käytössä on Dailymotion, klikkaa videon alapuolella olevaa Report (Ilmoita) -vaihtoehtoa
  • Jos käytössä on Metacafe, klikkaa videon alapuolella olevaa Report this video (Ilmoita tästä videosta) -vaihtoehtoa.

Jos kontakti käyttäytyy epäasiallisesti näköpuhelun aikana, voit estää kyseisen kontaktin ja tehdä hänestä ilmoituksen.

Lisätietoja siitä, mitä pidetään Skypessä epäasiallisena käytöksenä, on etikettioppaassa.