Voinko kirjautua sisään Skypeen Nokia N800- tai Nokia N810 -puhelimessani ja työpöytäkoneessani samaan aikaan?

Kyllä. Jos olet kirjautunut sisään Skypeen samanaikaisesti sekä Nokia N800- tai Nokia N810 -puhelimessa että työpöytäkoneessa, molemmat laitteet ilmoittavat äänimerkillä, kun joku soittaa sinulle. Tällä tavalla voit käyttää Skypea itsellesi parhaalla tavalla.