Mitä ovat Skypen evästeet?

Takaisin hakutuloksiin
    Tämä artikkeli koskee Skypen versiota, jota ei enää tueta. Päivitä Skypen uusimpaan versioon.

Evästeet ovat tietoja, joita Skype tai Internet-selaimesi saattaa tallentaa tietokoneesi kiintolevylle. Evästeiden avulla Skype voi tehdä seuraavaa:

• Käyttäjän ja asetusten tunnistaminen
    • Skypen verkkosisällön räätälöinti yksittäisille käyttäjille
    • Verkkosivustojen käyttöä koskevien tietojen hankkiminen
    • Tuotteiden ja verkkosivustojen parantaminen

Kolmannet osapuolet saattavat analysoida näitä tietoja puolestamme, mutta tietojasi ei myydä kenellekään muulle.

Useimpien selainten työkalurivillä olevasta Ohje-valikosta saat tietoja siitä, miten uusien evästeiden hyväksymisen voi estää selaimessa, miten selaimen voi määrittää ilmoittamaan uuden evästeen saapuessa ja miten evästeet poistetaan kokonaan käytöstä.

Voit poistaa Skype-selainevästeet käytöstä avaamalla Skypen, valitsemalla vaihtoehdot Skype> Tietosuoja ja poistamalla sitten Hyväksy Skype-selainevästeet -ruudun valinnan. Valitse Tallenna.

Muista, että jos poistat evästeet käytöstä, jotkin sinulle räätälöidyt palvelut eivät ehkä ei ole käytettävissä.