Kuinka suljen Skype-tilin?

Tärkeää: Kun suljet Skype-tilisi, odotamme 60 päivää ennen sen lopullista poistamista siltä varalta, että muutat mielesi tai sinun on käytettävä tiliä johonkin.

Ennen Skype-tilin sulkemista

1. Varmista, ettet menetä mitään tärkeää.
    Kun suljet Skype-tilisi, myös siihen liitetty Microsoft-tili suljetaan. Sen jälkeen et voi enää kirjautua sisään mahdollisiin muihin käyttämiisi Microsoftin tuotteisiin tai palveluihin. Sellaisia ovat esimerkiksi Xbox, OneDrive ja Outlook.com. Ennen tilin sulkemista lue lisätietoja tilin tarkistamisesta ja kaiken tärkeän sisällön tallentamisesta.
  2. Käytä tilisi saldo ennen sulkemista.
    Tarkista nykyinen Skype-saldosi kirjautumalla sisään tilillesi.
  3. Peruuta kaikki voimassa olevat tilaukset.
    Jos olet ottanut automaattisen saldonlisäyksen käyttöön ja suljet tilisi ennen tilauksen peruuttamista, sinua veloitetaan edelleen, kunnes tilisi suljetaan lopullisesti. Lue ohjeet automaattisen saldonlisäyksen poistamiseen käytöstä.

Skype-tilin sulkeminen

1. Siirry tilin sulkemissivulle. Saatat saada kehotteen kirjautua sisään tilillesi.
  2. Varmista, että olet kirjautunut tilille, jonka haluat sulkea ja valitse Seuraava.
  3. Käymme läpi tarkistuslistan varmistaaksemme, että olet valmis sulkemaan tilisi.
  4. Valitse tilin sulkemisen syy avattavasta Valitse syy -valikosta.
  5. Valitse Merkitse tili suljettavaksi.

Skype-tilin sulkemisen jälkeen

Tili suljetaan 60 päivän kuluttua, mutta voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa näiden 60 päivän aikana. Voit peruuttaa sulkemisen kirjautumalla tilillesi uudestaan.

Kun suljet Skype-tilisi, odotamme 60 päivää ennen sen lopullista poistamista. Odotusjakson aikana tilisi on merkitty suljettavaksi, mutta se on yhä olemassa.

Ohjeet yksittäisten viestien tai kokonaisten keskustelujen poistamiseksi ovat artikkelissa Kuinka pikaviestejä poistetaan Skypessä?

Kirjaudu sisään tilillesi 60 päivän kuluessa sen sulkemisesta. Sulkeminen peruutetaan, eikä tiliisi ole tehty mitään muutoksia. Jos aikaa on kulunut yli 60 päivää, tili on poistettu, eikä sitä voi enää palauttaa.

Jos aikaa on kulunut yli 60 päivää, tili on poistettu, eikä sitä voi enää palauttaa.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Mistä voin hakea hyvitystä?
Miten Skype-paketti peruutetaan tai sitä vaihdetaan?
Miten suljet Microsoft-tilisi