Kuinka suljen Skype-tilin?

1. Siirry tilin sulkemissivulle. Saatat saada kehotteen kirjautua sisään tilillesi.
  2. Varmista, että olet kirjautunut tilille, jonka haluat sulkea ja valitse Seuraava.
  3. Käymme läpi tarkistuslistan varmistaaksemme, että olet valmis sulkemaan tilisi.
  4. Pudostusvalikossa Valitse syy, miksi haluat sulkea tilisi.
  5. Valitse Merkitse tili suljettavaksi.

Tärkeää: Kun suljet Skype-tilisi, siihen liittyvä Microsoft-tili suljetaan myös.

Tili suljetaan 60 päivän kuluttua, mutta voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa näiden 60 päivän aikana. Voit peruuttaa sulkemisen kirjautumalla tilillesi uudestaan.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miten Skype-paketti peruutetaan tai sitä vaihdetaan?
Miten suljet Microsoft-tilisi