Skypen ohje

    Kuinka suljen Skype-tilin?

    Takaisin hakutuloksiin

    Skype on yksi useista kuluttajapalveluista, joita voi käyttää Microsoft-tilillä. Skype-profiilisi erottaminen Microsoft-tilistäsi ei ole mahdollista. Jos suljet Microsoft-tilisi, sen lisäksi, ettet voi kirjautua sisään Skypeen tai käyttää sitä, et voi enää kirjautua sisään muihin Microsoftin kuluttajille suunnattuihin tuotteisiin tai palveluihin, kuten Outlook.comiin, Office Onlineen, OneDriveen, Xbox Liveen tai Windowsiin.

    Ennen kuin suljet Microsoft-tilisi, varmista, ettet jätä mitään tärkeää Skype:

    1. Kirjaudu sisään Skypeen.
    2. Varmista tässä artikkelissa annettuja ohjeita noudattamalla, että:
      • Tärkeät tiedot, kuten tiedostot ja yhteystiedot on tallennettu.
      • Skype-saldosi on käytetty. Kun tilisi on suljettu, et saa sitä takaisin.
      • Aktiiviset paketit on peruutettu, jottei sinulta veloiteta enää maksuja. Jos olet ottanut automaattisen saldolisäyksen käyttöön ja suljet tilisi ennen tilauksen peruuttamista, sinua veloitetaan edelleen, kunnes tilisi on ollut suljettuna lopullisesti 60 päivän ajan. Lue ohjeet automaattisen saldolisäyksen poistamiseen käytöstä.
    Voit sulkea Microsoft-tilisi toimimalla näin:
    1. Siirry Microsoft-tilin sulkemissivulle. Saatat saada kehotteen kirjautua sisään tilillesi tai vahvistaa salasanasi.
    2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Microsoft-tilillä, jonka haluat sulkea, ja valitse Seuraava.
    3. Valitse tilin sulkemisen syy avattavasta Valitse syy -valikosta.
    4. Valitse Merkitse tili suljettavaksi.
    5. Microsoft-tilisi suljetaan 60 päivän jälkeen. Odotamme 60 päivää ennen tilin lopullista poistamista siltä varalta, että muutat mielesi tai sinun on käytettävä tiliä johonkin. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa näiden 60 päivän aikana ja peruuttaa sulkemisen kirjautumalla sisään tilillesi.

    Kun suljet Microsoft-tilisi, odotamme 60 päivää ennen sen lopullista poistamista. Odotusjakson aikana tilisi on merkitty suljettavaksi, mutta se on yhä olemassa. Voit hallita sitä, näkyykö Skype-profiilisi hakuhakemiston tuloksissa ja ehdotuksissa. Voit lukea lisätietoja profiilin poistamisesta Skypen hakuhakemistotuloksista ja ehdotuksista mobiili- tai työpöytälaitteen tietosuoja-asetuksissa.

    Kirjaudu sisään Microsoft-tilillesi 60 päivän kuluessa sen sulkemisesta. Sulkeminen peruutetaan, eikä tiliisi ole tehty mitään muutoksia. Jos aikaa on kulunut yli 60 päivää, tili on poistettu, eikä sitä voi enää palauttaa.

    Jos aikaa on kulunut yli 60 päivää, tili on poistettu, eikä sitä voi enää palauttaa.


    Oletko valmis oppimaan lisää?
    Mistä saan hyvityksen?
    Ohjevalikko peruuttaa Skype tilaukseni tai muuttaa sitä?
    Microsoft-tilin sulkeminen

    konekäännös

    TÄRKEÄÄ: Tämä artikkeli on konekäännetty automaattisesti, eli se ei ole ammattikääntäjän kääntämä. Lisätietoja on tässä artikkelissa. Skype-tukiartikkelit ovat konekäännöksiä, jotta ne ovat käytettävissä useammilla kielillä. Automaattisesti käännetyissä artikkeleissa voi kuitenkin olla esimerkiksi syntaksi- tai kielioppivirheitä, jotka muistuttavat muuta kieltä äidinkielenään puhuvan henkilön tekemiä virheitä. Skype ei vastaa sisältöä käännettäessä aiheutuneista epätarkkuuksista eikä virheistä eikä käännöksen käyttämisen aiheuttamista seurauksista.

    Tutustu alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin: FA142