Ohje Windows Desktop

Miten voin ostaa Skype-saldoa, jos käytän PSP:tä?

Voit ostaa Skype-saldoa PSP:llä, jos olet määrittänyt PayPal-maksut Skype-tilillesi. Voit tehdä määritykset osoitteessa http://www.skype.com/go/preapproved PSP:n Internet-selaimella ohjeita noudattaen.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Video-oppaat

Vaiheittaiset ohjeet Skypen käyttämiseen

Kavereiden etsiminen Skypessä Kavereiden etsiminen Skypessä
Kavereiden etsiminen Skypessä Kavereiden etsiminen Skypessä
Kavereiden etsiminen Skypessä Kavereiden etsiminen Skypessä

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt