Voinko jutella Skypen kautta muiden pelaajien kanssa, kun pelaan peliä PSP:llä?

Valitettavasti et voi soittaa etkä vastaanottaa puheluja Skypellä pelaamisen aikana. Sinun pitää lopettaa peli ja kirjautua sisään Skypeen, jotta voit soittaa ja vastaanottaa puheluja.

Useimmiten voit tallentaa pelin ennen lopettamista, joten voit jatkaa peliä myöhemmin samasta kohtaa.