Skypen Windows-työpöytäversion lataamisongelmat

On tärkeää, että lataat Skypen vain Skype-sivustosta. Älä lataa sitä mistään muualta. Jos et ole varma, onko lataamasi Skype-asennustiedosto todella Skypeltä, suosittelemme lataamaan asennustiedoston uudelleen sivustostamme.

Onko sinun soitettava puhelu juuri nyt? Jos sinulla ei ole aikaa noudattaa alla olevia ohjeita, voit käyttää Skypen verkkoversiota (beeta) puheluiden soittamiseen tai viestien lähettämiseen suoraan selaimestasi. Verkkoversion käyttäminen ei edellytä Skypen lataamista tai asentamista.

Käynnistä Skypen verkkoversio nyt

Latausongelman vianmääritys

Tutustu ennen aloittamista Heartbeat-blogin ja katso, miten Skypen tuotteet ja ominaisuudet toimivat. Jos ongelmista on ilmoitettu, tarkkaile tilannetta – ilmoitamme heti, kun tilanne on saatu korjattua.

Yritä ladata Skype jollakin toisella selaimella.

Sulje kaikki Internet-yhteyttä käyttävät sovellukset (erityisesti musiikkia ja videokuvaa toistavat sovellukset) ja peruuta mahdolliset käynnissä olevat tiedostojen lataukset. Jos käytät langatonta yhteyttä, varmista, että langaton signaali on vahva. Yritä sitten uudelleen.

Varmista, että selain sallii ponnahdusikkunat, tai lisää www.skype.com ponnahdusikkunoiden estotoiminnon poikkeusluetteloon.

Poista mahdollisesti käyttämäsi latausten hallintaohjelma (kuten Download Accelerator) käytöstä tilapäisesti. Voit ottaa sen käyttöön uudelleen, kun lataus on valmistunut.

Poista käyttämäsi tietoturvaohjelmat, kuten palomuuri- tai virustorjuntaohjelmat, käytöstä tilapäisesti. Voit ottaa ne käyttöön uudelleen, kun lataus on valmistunut.

Varmista, että lataat Skypen tietokoneesi paikalliseen kansioon. Älä lataa verkkoasemaan, sillä se ei ole ehkä käytettävissä.

Varmista, että sinulla on latauskansion luku- ja kirjoitusoikeudet. Jos et ole varma luku- ja kirjoitusoikeuksista, tallenna lataukset Tiedostot-kansioosi tai työpöydälle.

Jos Skypen lataaminen ei onnistu, vaikka toimit edellä kuvattujen ohjeiden mukaisesti, yritä ladata Skype toiselle tietokoneelle ja siirrä asennustiedosto sitten omaan tietokoneeseesi.

Kun Skype on ladattu, suorita asennustiedosto ja toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Jos Skype on asennettu tietokoneeseen aiemmin, varmista, ettei se ole käynnissä, ennen kuin suoritat asennustiedoston. Helpoiten voit varmistaa asian klikkaamalla hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkissa näytön oikeassa alareunassa näkyvää Skype-kuvaketta ja valitsemalla Lopeta.)

Onko Skypeen kirjautumisessa ongelmia?