Siirtyvätkö käyttämättömät Skype-minuutit seuraavaan kuukauteen?

Ei. Jos sinulla on kiinteät minuutit sisältävä paketti, sallittu minuuttimäärä palautuu joka kuukausi. Käyttämättömät minuutit eivät siirry seuraavaan kuukauteen.

Siirry Ostohistoriaan tarkastelemaan aktiivisia pakettejasi (sinua pyydetään ehkä kirjautumaan sisään). Valitsemalla paketin nimen saat näkyviin, kuinka monta minuuttia sinulla on jäljellä.

Jos minuuttisi loppuvat, sinun täytyy ostaa Skype-saldoa tai eri paketti, jotta voit jatkaa puheluiden soittamista.

Valmis oppimaan lisää?
    Mitä erilaisia Skype-paketteja ja käyttöön perustuvia maksuvaihtoehtoja on olemassa?
    Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia kaikkialla maailmassa