Siirtyvätkö käyttämättömät Skype-minuutit seuraavaan kuukauteen?

Ei. Jos sinulla on kiinteät minuutit sisältävä paketti, sallittu minuuttimäärä palautuu joka kuukausi. Käyttämättömät minuutit eivät siirry seuraavaan kuukauteen.

Siirry Ostohistoriaan tarkastelemaan aktiivisia pakettejasi (sinua pyydetään ehkä kirjautumaan sisään). Klikkaamalla paketin nimeä saat näkyviin, kuinka monta minuuttia sinulla on jäljellä.

Voit edelleen soittaa puheluita, mutta sinun on ostettava Skype-saldoa tai toinen paketti, jos minuuttisi loppuvat.

Valmis oppimaan lisää?
Mitä erilaisia Skype-paketteja ja käyttöön perustuvia maksuvaihtoehtoja on olemassa?
Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia kaikkialla maailmassa