Koti Skypen Linux-versio

Skypestä Skypeen -puhelun soittaminen Skypen Linux-versiolla

Voit puhua kenelle tahansa Skypessä olevalle henkilölle kautta maailman ilmaiseksi.

Etsi ensin Skypeä käyttävät kaverisi ja lisää heidät kontaktiluetteloosi. Kun kaverit on lisätty, heille soittaminen on helppoa.

Kontaktiluetteloon lisätylle henkilölle soittaminen

1

Etsi Skypessä henkilö, jolle haluat soittaa.

Jos sinulla on paljon kontakteja, etsi henkilö kirjoittamalla hänen nimensä hakukenttään.

2

Klikkaa kontaktia.

Klikkaa kontaktia.

Jos kontaktin nimen vieressä näkyy jokin seuraavista tilakuvakkeista, henkilö käyttää Skypeä ja puhelu on ilmainen.

Skype-tilakuvakkeet

Jos näet jonkin näistä kuvakkeista, kontakti käyttää matka- tai lankapuhelinta, joten soittoon tarvitaan hieman Skype-saldoa tai tilauspaketti.

Skype-tilakuvakkeet

3

Klikkaa Soita-painiketta.

Klikkaa Soita-painiketta.

4

Kun puhelimeen vastataan, Puhelu-ikkuna tulee näkyviin.

Puhelu-ikkuna

5

Kun haluat lopettaa puhelun, klikkaa Lopeta-painiketta.

Lopeta

Hyödyllisiä toimintoja puhelun aikana

Puhelun aikana voit:

Näytä keskusteluikkunatuoda keskusteluikkunan näkyviin pikaviestien lähettämistä ja vastaanottoa varten

Ota kamera käyttöön näköpuhelua vartenottaa kameran käyttöön, jolloin puhelu jatkuu näköpuheluna

Mykistä mikrofonimykistää mikrofonisi, jolloin puhelun vastaanottaja ei kuule sinua

Lisää henkilöitälisätä henkilöitä, lähettää tiedostoja ja kontaktitietoja tai jakaa näyttösi

Lopetalopettaa puhelun

Siirry koko näytön tilaansiirtyä koko näytön tilaan.

Jos valikkoa ei näy, siirrä hiiren osoitin puheluikkunan päälle, jotta valikko tulee näkyviin.