Ohje Linux

Voinko soittaa neuvottelupuhelun Skypen Linux-versiolla?

Skypen Linux-version käyttäjät voivat toimia neuvottelupuhelujen isäntinä. Voit joko soittaa ryhmälle tai lisätä muita henkilöitä jo aloitettuun puheluun. Muista, että neuvottelupuheluun voi osallistua enintään 25 ihmistä. Lisätietoja saapuvaan ryhmäpuheluun vastaamisesta.

Puheluun osallistuvan ryhmän luominen

Ennen ryhmälle soittamista on luotava ryhmä (mikäli sitä ei ole vielä tehty).

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse Yhteydet-luettelosta ensimmäinen henkilö, jolle haluat soittaa. Valitse henkilön nimi klikkaamalla sitä. Nimi korostetaan ja henkilön profiilisivu tulee näkyviin.
  3. Toista sama kaikille henkilöille, joille haluat soittaa. Jos valitset jonkun, jolle et halua soittaa, poista valinta klikkaamalla nimeä uudelleen. Voit valita useita ihmisiä painamalla Ctrl-näppäimen pohjaan ja klikkaamalla hiirtä.
  4. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella jotakin yhteyshenkilöä ja valitse Aloita kokouspuhelu valittujen kontaktien kanssa.

Aiemmin luodulle ryhmälle soittaminen

Jos haluat soittaa aiemmin luodulle ryhmälle, klikkaa kyseistä ryhmää. Klikkaa sitten keskusteluikkunassa -painiketta. Sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat soittaa ryhmän tavoitettavissa oleville jäsenille (puhelu soitetaan vain jäsenille, jotka ovat online-tilassa):

Voit lisätä osallistujia meneillään olevaan puheluun seuraavasti:

1. Klikkaa yhteystietoluettelossa hiiren kakkospainikkeella yhteyshenkilöä, jonka haluat lisätä.
  2. Valitse Kutsu kokoukseen.
  3. Lisätyille yhteyshenkilöille soitetaan meneillään olevasta puhelusta.

Saapuvaan ryhmäpuheluun vastaaminen

Joihinkin ryhmäpuheluihin liittyminen voi olla vaikeaa. Skypen Linux-version käyttäjien kannattaa aina alustaa ryhmäpuhelut. Puheluun mobiililaitteilla osallistuvien käyttäjien toimintoja on saatettu rajoittaa (toisin sanoen tällaiset käyttäjät voivat osallistua vain äänipuheluun).