Miten voin soittaa puhelimiin Skypen Windows-versiossa?

Joskus voi tulla tarve soittaa jollekulle, joka ei käytä Skypeä tai on offline-tilassa. Voit soittaa matka- ja lankapuhelinnumeroihin eri puolille maailmaa edullisesti Skypellä, jos sinulla on hieman Skype-saldoa tai kuukausittainen paketti.

Tästä lyhyestä videosta saat tietoja puhelimiin soittamisesta. Voit myös toimia alla olevien ohjeiden mukaan.

Soittaminen valintapaneelista valittuun numeroon:

1. Klikkaa Skypessä näppäimistöpainiketta.

Valintapaneeli tulee näkyviin.
  2. Jos soitat ulkomaille, valitse avattavasta valikosta maa, josta soitat. Syötä sitten puhelinnumero kirjoittamalla tai klikkaamalla tai napauttamalla valintapaneelin numeroita.

3. Klikkaa sinistä Soita-painiketta .

Jos soitat tähän numeroon säännöllisesti, voit tallentaa sen yhteystietoihin, jotta sitä ei tarvitse syöttää ensi kerralla. Klikkaa puhelun loputtua Lisää kontakteihin -painiketta, kirjoita kaverisi nimi ja valitse Tallenna.

Voit soittaa äskettäin valittuun numeroon seuraavasti:

1. Napsauta valintapaneeli-painiketta, jotta valintapaneeli tulee näkyviin.

Valintapaneelikuvake
  2. Klikkaa äskettäin valitun numeron painiketta.

3. Valitse numero, johon haluat soittaa, ja klikkaa sitten sinistä Soita-painiketta .

Jos yhteystieto on tallentanut puhelinnumeron profiiliinsa tai jos olet lisännyt numeron hänelle, voit soittaa hänelle helposti. Voit soittaa yhteystiedoista tai valintapaneelista.

Voit soittaa puhelimeen yhteystiedoista seuraavasti:

1. Klikkaa Skypessä Yhteystiedot-välilehteä.

2. Valitse henkilö, jolle haluat soittaa. Tiedot näkyvät pääikkunassa.
  3. Siirrä hiiri ylhäällä oikealla olevan sinisen Soita-painikkeen päälle. Jos kyseiselle yhteystiedolle on tallennettu puhelinnumero, avattava nuoli tulee näkyviin. Klikkaa nuolta ja valitse numero, johon haluat soittaa.

Jos yhteystiedolla ei ole numeroa, voit lisätä sen hänen profiiliinsa. Tuo yhteystiedon profiili esiin klikkaamalla hänen kuvaansa ja valitse Lisää numero.

Valitse avattavasta valikosta numeron tyyppi (Matkapuhelin, Kotipuhelin, Työpuhelin tai Muu), valitse maakoodi, kirjoita puhelinnumero ja tallenna valitsemalla valintamerkki.

Voit soittaa yhteystiedolle valintapaneelista seuraavasti:

1. Napsauta valintapaneeli-painiketta, jotta valintapaneeli tulee näkyviin.

Valintapaneelikuvake
  2. Aloita yhteystiedon nimen kirjoittaminen. Näkyviin tulee luettelo yhteystiedoista, jotka vastaavat kirjoittamiasi merkkejä.

3. Valitse yhteystieto, jolle haluat soittaa, ja klikkaa sinistä Soita-painiketta .