Mikä on Desktop-Sovellusliittymässä?

(Aikaisemmin tunnettu koska Skype julkisen API-Application Programming Interface) Desktop-Sovellusliittymän avulla kolmannen osapuolen sovellukset voivat kommunikoida Skype.

Nämä sovellukset voi olla laitteistotuotteita tai sovelluksia, mutta he kaikki luotu kehittäjien luomaa Desktop-Sovellusliittymän tekstipohjainen protokolla käyttää Skype-ohjelmistoa. Desktop-Sovellusliittymän tarkoituksena on ensisijaisesti auttaa kehittäjiä hallita puheluja Skype-sovelluksen ulkopuolella.

Desktop-Sovellusliittymän käyttävien sovellusten eivät hyväksyneet, testattu tai tukea niitä Skype. Desktop-Sovellusliittymän käyttö on kaupallisten ja muiden kaupallisten sovelluskehityksen olettaen sinun noudatettava Sovellusliittymän käyttöehtoja.

Tärkeää: kuten ilmoittaminen on tämä blogi, koska tekniset parannukset esitämme Skype-kokemuksista API jotkin lakkaa toimimasta Skype desktop. Esimerkiksi toimitus viestin käyttäen API lopettaa toimintansa. Kuitenkin laajennamme tukea kaksi yleisimmin käytetty ominaisuudet-Soita tallennus ja yhteensopivuus laitteita – kunnes päätämme vaihtoehto asetukset tai eläkkeelle nykyistä ratkaisua.

Desktop-Sovellusliittymän muutokset eivät vaikuta core Skype ominaisuuksia ja Skype pöytäkoneiden asiakkaille edelleen tukea, kuten me vapautamme uusia ominaisuuksia ja parannuksia parantaa Skype kokemuksia.