Ohje Windows Desktop

Kuinka voin soittaa alaliittymään puhelun aikana?

Voit valita alaliittymän numeron puhelun aikana tai syöttää numeron tai merkin, kuten #-ruutumerkin, automaattisessa puhelinjärjestelmässä seuraavasti:

  1. Klikkaa näppäimistökuvaketta puhelupalkista puhelun aikana. Puhelupalkin esiin tuominen saattaa edellyttää hiiren siirtämistä.
  2. Syötä alaliittymän numero tai merkit näppäimistöllä.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Matka- ja lankapuhelimiin soittaminen" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt