Kuka voi jättää minulle Skype-ääniviestin?

Omat tietosuoja-asetuksesi määrittävät, kuka voi jättää sinulle ääniviestin. Jos olet määrittänyt tietosuojan niin, että vain tuntemasi henkilöt voivat soittaa sinulle, sama koskee myös saapuvia ääniviestejä. Jos asetuksissa soittaminen on sallittu kenelle tahansa, silloin myös ääniviestin voi jättää kuka tahansa.

Voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi valitsemalla valikkopalkista Skype > Tietosuoja (Skype > Asetukset Macissa). Valitse Salli puhelut -kohdassa kaikilta tai vain kontakteilta.

Lue lisää tietosuoja-asetusten hallinnasta.