Ohje Windows Desktop

Miten maksuttomiin numeroihin soitetaan?

Kaikki käyttäjät voivat soittaa maksutta seuraavassa eriteltyihin maakohtaisiin numeroihin. Pyrimme lisäämään muita maita vähitellen.


Ranska: +33 800, +33 805, +33 809
Puola: +48 800
Iso-Britannia: +44 500, +44 800, +44 808
Yhdysvallat: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
Taiwan: +886 80

Näihin numeroihin voi soittaa ilman Skype-saldoa. Soitto-ohjeet löytyvät käyttöoppaistamme.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Matka- ja lankapuhelimiin soittaminen" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt