Ohje Windows Desktop

Miten soittajatunnus poistetaan käytöstä?

Soittajatunnuksen voi poistaa käytöstä seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Klikkaa Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Soittajatunnus
    . Jos kyseinen linkki ei tule näkyviin, siirry soittajatunnusasetusten sivulla ja varmista, että linkki tulee näkyviin.
  3. Valitse Poista soittajantunnistus käytöstä.
    Tämän jälkeen soittaessasi matka- tai lankapuhelimeen Skypestä puhelusi vastaanottaja ei näe mitään numeroa.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Soittajatunnus" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt