Kuinka Skype-numero hankitaan?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Käy sivullamme Skype-numero.
    2. Valitse maa, josta haluat ostaa Skype-numeron.
    3. Opastamme sinua Skype-numeron ostamisessa.

Skype-numeropaketin hinta vaihtelee maan ja tilauksen keston mukaan (1, 3 tai 12 kuukautta).

Voit tarkistaa hinnat seuraavasti:

1. Siirry sivulle, josta voit hankkia Skype-numeron. Sinua pyydetään kirjautumaan, jos et ole vielä sitä tehnyt.
    2. Valitse maa, jolle haluat Skype-numeron, ja sinulle annetaan numero.
    3. Valitse Jatka tai Näytä muita paikallisia numeroita, jos haluat valita toisen Skype-numeron.
    4. Näet hinnat valitsemalla laskutusjakson (1, 3 tai 12 kuukautta).

Saat alennusta Skype-numerostasi, kun ostat puhelupaketin. Huolehdi kuitenkin ennen Skype-numeron ostamista siitä, että paketti on voimassa. Näin saat 50 prosentin alennuksen Skype-numeron vuositilauksesta.

Kuinka paljon Skype-numerooni soittaminen maksaa kavereilleni?

Skype-numeron hyväksyttäviä maksutapoja ovat luottokortti, PayPal, Skrill (Moneybookers), pankkisiirto ja muut paikalliset maksutavat. Useimmissa maissa* voit maksaa myös Skype-saldolla, jos sitä on riittävästi.

Skype-numeropaketit uusitaan automaattisesti tilausjakson lopussa, mutta voit peruuttaa paketin milloin tahansa.

Jotta tilauksesi jatkuu varmasti keskeytyksittä, toistuva maksu veloitetaan kolme päivää ennen tilauksen päättymistä. Et kuitenkaan menetä näitä kolmea päivää, sillä Skype-numeropaketin tilaus on edelleen voimassa koko tilaamasi jakson ajan (1, 3 tai 12 kuukautta).

Jos ensimmäinen suoritus on maksettu luottokortilla, PayPalilla tai Skype-saldolla, samaa maksutapaa käytetään myös toistuvissa maksuissa.

Jos ensimmäinen suoritus on maksettu Skrill-maksulla, pankkisiirrolla tai muuta maksutapaa käyttäen, toistuva maksu veloitetaan Skype-saldosta.

Skype-numeropakettien toistuvat tilaukset eivät tällä hetkellä ole käytettävissä Ranskassa, joten sinun täytyy jatkaa tilaustasi manuaalisesti aina ennen umpeutumispäivää.

Selvitä, miten Skype-numeropaketin maksutapa päivitetään.

*Jos asut Brasiliassa, Japanissa tai Sveitsissä, et voi ostaa Skype-numeroa Skype-saldolla.

Voit ostaa Skype-numeron useimmille maille, joissa se on saatavilla, vaikka et asuisi maassa. Selvitä, missä maissa Skype-numeroita on saatavilla.

Joissakin maissa kuitenkin edellytetään asumistodistusta, joten et saa numeroa, jos sinulla ei ole voimassa olevaa osoitetta kyseisessä maassa. Nämä maat ovat seuraavat:

• Brasilia
    • Ranska
    • Alankomaat
    • Sveitsi
    • Etelä-Korea (Etelä-Koreassa Skype-numerot on ostettava kumppaniltamme Daesungilta.)

Rekisteröity osoite vahvistetaan eri maissa eri tavoin.

Useimmissa maissa Skype-numerot aktivoituvat automaattisesti heti, kun maksu on käsitelty.

Jos sinulta on edellytetty asuinpaikan todistamista, paikallisviranomaisten on vahvistettava nämä tiedot. Se kestää yleensä vain muutaman päivän, mutta kesto voi olla jopa kaksi viikkoa maasta riippuen. Kun asiaankuuluvat viranomaiset ovat tarkistaneet tietosi, voimme aktivoida Skype-numerosi.

Jos henkilötietojasi ei voitu vahvistaa mutta Skype-numeron maksu on jo suoritettu, voit pyytää hyvityksen Skype-asiakaspalvelusta.

Et, valitsemme numeron sinulle sattumanvaraisesti. Voit käyttää annettua numeroa tai valita toisen numeron valitsemalla Näytä muita paikallisia numeroita.

Voit liittää tilillesi jopa 10 Skype-numeroa – ratkaisu on mainio, jos saat usein puheluja useista paikoista. Voit valita eri Skype-numeron kullekin maalle tai suuntanumerolle, josta odotat säännöllisiä puheluja.

Jos veloitus epäonnistuu, Skype-numerosi säilytetään sinua varten, jotta voit yrittää ostoa uudelleen.

Voit ostaa sinulle varatun Skype-numeron seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -osiosta Skype-numero.
    3. Napsauta varaamaasi numeroa (näytön alaosassa) ja valitse sitten paketin pituus ja maksuvaihtoehto.