Miten soittajatunnusasetuksia muutetaan?

Voit muuttaa soittajatunnuksesi asetuksia seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Klikkaa Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Soittajatunnus.
  3. Ota soittajatunnus käyttöön tai poista se käytöstä käyttämällä ruudun vasemmassa reunassa olevaa valitsinta.
  4. Voit muuttaa soittajatunnuksesi numeron klikkaamalla numeron vieressä olevaa Muokkaa-vaihtoehtoa.

Voit vaihtaa soittajatunnuksen aiemmin käytetyksi Skype-numeroksi tai matkapuhelinnumeroksi valitsemalla kyseisen numeron avattavasta luettelosta ja valitsemalla sitten Tallenna asetukset.

Toimi seuraavasti, jos haluat käyttää soittajatunnuksena uutta matkapuhelinnumeroa:

1. Valitse kirjoita uusi numero.
  2. Valitse maasi avattavasta luettelosta.
  3. Anna matkapuhelinnumerosi tekstiruutuun ja klikkaa Vahvista numero.
  4. Saat puhelimeesi vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin. Kirjoita tämä koodi näkyvissä olevaan kenttään.
  5. Valitse vaihtoehto Vahvista.
  6. Jos olet antanut koodin oikein, näyttöön tulee vahvistusviesti, ja soittajatunnus aktivoidaan 24 tunnin sisällä.

Soittajatunnuksen aktivointi voi kestää 24 tuntia. Saat tekstiviestin, kun soittajatunnus on aktivoitu.

Jos soittajatunnus ei toimi, kyse saattaa olla siitä, että se ei ole käytettävissä maassasi, tai siitä, että paikallinen teleoperaattori ei tue sitä maassa, josta soitat.

Lisätietoja soittajatunnuksesta Skype-käytössä.