Kuinka voin testata oman ääneni toiminnan Skypessä (soittaa Echo-testipuhelun)?

Voit tarkistaa oman äänesi ja mikrofonisi oikean toiminnan Skypessä soittamalla testipuhelun Echo-testitoimintoon. Testitoiminto kehottaa sinua äänittämään viestin ja toistaa sen sitten sinulle, joten saat tietää heti, toimiiko äänesi.

1. Etsi yhteystietoluettelosta Echo / Sound Test Service.
  2. Soita Echo-toimintoon ja noudata annettuja ohjeita.

Jos kuulet Echo-toiminnon äänen ja äänittämäsi viestin, äänesi ja mikrofonisi toimivat oikein.

Tässä tapauksessa tulee tarkistaa kaiuttimet tai kuulokkeet...

Jos käytät laitteesi sisäänrakennettuja kaiuttimia ja mikrofonia, sinun ei tarvitse liittää laitteeseen mitään. Jos kuitenkin käytät erillistä mikrofonia, ulkoisia kaiuttimia tai kuulokkeita, varmista, että ne on liitetty ja kytketty päälle.

Tarvitsetko apua? Katso kuulokkeiden, mikrofonin ja kaiuttimien liittämisen opasta.

Tässä tapauksessa tulee tarkistaa mikrofonin asetukset...

Tutustu oppaaseemme, joka koskee mikrofonin ongelmien ratkaisemista.

Jos kuulet äänitetyn viestin, äänesi ja mikrofonisi toimivat hyvin.

Ongelma saattaa olla ystäväsi yhteydessä tai toistolaitteessa. Pyydä häntä kokeilemaan Echo-testipuhelua tai tutustumaan oppaaseemme, joka koskee kaiuttimien ja kuulokkeiden ongelmien ratkaisemista.