Kannattaako minun käyttää Skypen beetaversiota?

Uusimmat ominaisuudet sisältävät beetaversiot ovat mainio tapa kokeilla uusia ohjelmistoversioita ennen niiden virallista julkaisua. Ne ovat myös hyvä keino meille kerätä palautetta ohjelmistoistamme.

Testaamme beetaversioita monipuolisesti ja olemme varmoja siitä, että ne toimivat odotetulla tavalla ilman vakavia ongelmia. Muista kuitenkin, että beetaversiot ovat keskeneräisiä, eivätkä välttämättä toimi yhtä hyvin kuin viralliset julkaisut.

Tiedämme, että kaikki eivät halua käyttää beetaohjelmistoja. Jos haluat käyttää Skypen uusinta virallista julkaisua, se löytyy täältä.